Kun jij wel wat ontspanning gebruiken tussen de dagelijkse hectiek door? In een rustgevende, fijne ambiance bieden we je bij Blush Skin Clinic graag een heerlijke ontspanningsbehandeling: de Spa relax huidbehandeling.

Tijdens een 75 minuten lange behandeling kun je volledig tot rust komen door o.a. ontspannende massages en een Relax Huidbehandeling.

Less stress

Stress is een grote oorzaak van spanningen in ons lichaam. Soms heb je het dan ook nodig om je hoofd leeg te kunnen maken en jezelf opnieuw op te laden. Dit kan in onze rustgevende salon met een ontspanningsbehandeling.

afbeelding Spa relax huidbehandeling

Behandeling

Omring jezelf met ontspannende muziek en aromatische geuren. Terwijl je geniet van een drankje naar keuze, zullen we de behandeling beginnen met een voetbad. Hierbij worden de voeten gereinigd en verzorgd. Tijdens de Relax Huidbehandeling wordt je huid gereinigd en ontvang je een heerlijke gezichtsmassage, waarbij ook de nek, schouders en armen de nodige aandacht krijgen. Zo worden je zintuigen optimaal geprikkeld en mag je alles om je heen even vergeten.

Gun jezelf een moment van rust en maak nu een afspraak!

Prijzen spa relax huidbehandeling

Behandeling Prijs Duur
Spa relax huidbehandeling € 75 75 min.
Afspraak maken