Ook eindelijk bij Blush te boeken. Een cryolipolyse behandeling. Met een Cryolipolyse behandeling (ook wel coolsculpting genoemd) kan lokaal vet worden verwijderd d.m.v. bevriezing van vetcellen. Dit zonder operatie, zonder hersteltijd en met zichtbaar blijvend resultaat.

afbeelding Binnenkort bij Blush te boeken: cryolipolyse behandeling.

Na lang onderzoek doen en overleggen met verschillende aanbieders van apparatuur hebben we eindelijk een product gevonden waar we erg enthousiast over zijn: de CLATUU. Het nieuwste en krachtigste apparaat voor vetbevriezing. Met deze behandeling kan overtollig vet in specifieke probleemzones worden aangepakt. Cryolipolyse is geen methode om af te vallen, maar om het lichaam te ‘shapen’ en om plaatselijke vetophopingen te verminderen. Daarom is deze behandeling ook perfect te combineren met onze Endermologie behandelingen.

Resultaten na één behandeling

Met de CLATUU pakken we probleemzones aan, zoals de welbekende lovehandles, vetrolletjes op de buik of zware bovenarmen. Gemiddeld kun je met één behandeling maar liefst 5 cm aan vet verliezen. Na ongeveer een maand begint het resultaat van de behandeling zichtbaar te worden en na drie maanden is het optimale behandelresultaat bereikt.

Introductieaanbieding

Binnenkort nemen wij Cryolipolyse vast op in ons behandelpakket. Op dit moment zoeken wij personen om feedback te krijgen over deze behandeling en zodat wij eigen voor- en na foto's kunnen maken.

Cryolipolyse behandeling van normaal €279, nu voor €169,-!

Help ons aan goede voor- en na foto's van je behandeling en krijg als dank een mooie korting op de behandeling! Maak via onderstaande knop een afspraak!

Aanmelden proefbehandeling

Gerelateerde behandelingen

Kijk ook eens op de volgende pagina's voor meer informatie.

Op effectieve, pijnloze wijze cellulite en vetophopingen aanpakken of uw lichaamshuid verstevigen met Lipo-bindweefselmassage van LPG Endermologie bij Blush

Cryolipolyse is een beproefde behandeling om plaatselijk vet te verwijderen door middel van bevriezing. Geen verdoving nodig. Direct resultaat! Blush Groningen