Haartje voor haartje worden de natuurlijke wimpers met individuele wimperextensions verlengd. Deze manier van wimperverlenging geeft een eindresultaat die niet van echt te onderscheiden is.

Blush Skin Clinic werkt met de marktleider op het gebied van wimperextentions: Blink. Doordat de Blink extensions nauwelijks van echte wimpers te onderscheiden zijn, krijg je een mooi en natuurlijk ogend effect. Bij de plaatsing wordt gebruik gemaakt van speciaal ontwikkelde lijm. Deze blijft flexibel en is niet schadelijk voor de huid of de natuurlijke wimpers.

Uw natuurlijke wimpers zijn bepalend voor welke behandeling we kunnen toepassen. Hoe meer natuurlijke wimperharen u zelf heeft, hoe voller de wimperextensions gezet kunnen worden. De te gebruiken lengte en stijl bespreken we samen.

De wimperextensions zijn zeer comfortabel om te dragen en u zult de aanwezigheid van de haren niet voelen. Blush Skin Clinic biedt daarnaast een complete lijn producten die speciaal vervaardigd zijn voor make-up en reiniging van het gezicht na de plaatsing van wimperextensions.

Voordelen en kenmerken van wimperextensions

  • Tot 6 weken houdbaar, afhankelijk van de levensduur van de natuurlijke wimpers.
  • Ze voelen zacht en flexibel aan
  • Ze geven een zeer natuurlijke uitstraling
  • Behandelduur gemiddeld 1,5  uur bij een volledige nieuwe set
  • Nabehandeling duurt gemiddeld 1 uur.

Een nabehandeling om de 3 weken wordt geadviseerd om de wimperextentions vol en mooi te houden.

Prijzen wimperextentions

Behandeling Prijs Duur
Full set wimperextentions Aanbieding € 85 € 39 250 min.
Wimperextentions bijvullen (2 weken) € 29 45 min.
Wimperextentions bijvullen (3 weken) € 34 60 min.
Wimperextentions verwijderen € 19 20 min.
Afspraak maken

Gerelateerde behandelingen

Kijk eens op de volgende pagina's voor meer informatie gerelateerd aan wimperextentions.

Een mooie oogopslag zonder mascara? Bij een Lash Lift (wimperlifting) worden de natuurlijke wimpers gekruld, voor prachtige wimpers tot wel 8 weken lang!

Geef uw wenkbrauwen en wimpers de juiste behandeling door ze te epileren of te verven met bijv. henna, voor een natuurlijk mooie vorm en kleur.