Cryolipolyse is een veilige en bewezen behandeling om plaatselijk vet te verwijderen door middel van bevriezing. Dit zonder verdoving en bijeffecten. En vanaf nu ook bij Blush Skin Clinic aanwezig!

Met een cryolipolyse behandeling (ook wel CoolSculpting of Cryo Lipo Slimming genoemd) pakt u in 60 minuten specifieke zones met overtollig vet aan. Probleemgebieden die u met sporten, gezonder eten of een andere levensstijl niet wegkrijgt kunnen op veilige en vrijwel pijnloze wijze worden aangepakt.

afbeelding Cryolipolyse

Na een behandeling kunt u tot wel 5 cm in omvang per aangepakte zone verliezen met een vermindering van tot wel 20% aan vet cellen. De eerste resultaten ziet u al na een maand na de behandeling. Het uiteindelijke resultaat is het best zichtbaar na ongeveer drie maanden. Binnen 6 weken na de eerste behandeling mag dezelfde zone opnieuw worden behandeld.

Hoe werkt cryolipolyse

Bij behandeling nabij de buik kunt u uw kleren aanhouden. Voor de benen en billen moet u zich ontkleden. Eerst wordt er een gel pad over het behandelgebied gelegd. Vervolgens zal het apparaat de bindweefsel in dit gebied vastzuigen (vacuüm) met de koelkop (applicator). Vervolgens worden deze koppen aangezet en zal de temperatuur van de vet cel  terug worden gebracht naar ongeveer -9 graden. Door deze verkoeling zullen de vetcellen afbreken en door het lichaam worden afgevoerd.

Bij deze behandeling wordt het huidweefsel niet beschadigd en wordt alleen het vet aangepakt. De behandeling duurt ongeveer 40 minuten per zone en is vrijwel pijnloos. U kunt na de behandeling meteen weer aan het werk. Een snelle, veilige behandeling zonder injecties of operaties. Wanneer de vetcellen eenmaal verwijderd zijn zullen deze niet meer terug komen.

afbeelding Cryolipolyse

De CLATUU

De behandeling wordt uitgevoerd met een speciaal apparaat: de CLATUU. Een van de nieuwste en krachtigste apparaten voor vetbevriezing. De Clatuu maakt gebruik van een sterk vacuüm, zodat de huid en het vet goed de behandelkop worden gezogen. Zo kan een veel grote lichaamsgebied behandeld worden. Daarnaast koelt de Clatuu veel sterker dan de meeste apparaten. Waar de behandelkoppen van andere apparaten alleen aan de onder/ en bovenkant koelen, heeft de Clatuu een koeling van 360 graden, zodat de hele lichaamszone even diep wordt gekoeld. 

Het apparaat behoudt een constante temperatuur. Dit alles zorgt ervoor dat er met de CLATUU maar één behandeling nodig is om tot wel 5 cm aan vet te verliezen.

Toepassing

Een Cryolipolysebehandelng is dus zeer geschikt voor het "shapen" van de lichaamscontouren. Het moet niet worden gezien als een alternatief voor afvallen, maar wordt ingezet voor het verwijderen van lokale vetophopingen. De behandeling is geschikt voor zowel vrouwen als mannen. Cryolipolyse wordt dan ook voornamelijk ingezet bij de welbekende probleemzones, zoals de lovehandles, de buik, rug, dijen en bovenarmen. Het grote voordeel? Het is vergelijkbaar met liposuctie, maar dan zónder dat hier een chirurgisch scalpel aan te pas hoeft te komen. Lees meer over cryolipolyse en het verschil met bijvoorbeeld liposuctie op IdealBody.nl.

Combineer met LPG Endermologie!

Omdat cryolipolyse een zeer geschikte methode is om plaatselijke vetophopingen te verminderen, is deze behandeling ook perfect te combineren met onze Endermologie Figuurcorrectie behandelingen. Met een LPG behandeling werken we namelijk tevens aan de conditie en stevigheid van de huid.

Cryolipolyse behandeling bij Blush Skin Clinic

Voorafgaand aan de behandeling heeft u een uitgebreid consult met een van onze specialisten. Samen bespreekt u welke zones er behandeld zullen worden en hoeveel behandelingen er nodig zullen zijn. Daarnaast wordt er gekeken of een combinatie met LPG Endermologie interessant voor u is. Meestal zijn 1-3 behandelingen voldoende voor het gewenste resultaat. U kunt per behandeling tot wel 5 cm / 20% aan vet verliezen. Per persoon zullen de resultaten uiteraard verschillen. In het algemeen geldt: hoe meer vet u heeft, hoe meer vet er met een behandeling verwijderd zal worden.

Prijzen cryolipolyse

Behandeling Prijs Duur
Dream Team Deal Cryolipolyse 1 zone + 2 x 40 min LPG Endermologie Aanbieding
Aanbieding tot 30 april
€ 344 € 249 140 min.
Cryolipolyse 1 zone + 14 dagen kuur LPG Slimming Concentrate t.w.v. €44,95 (suppelement voor thuisgebruik) Aanbieding
Aanbieding tot 30 april
€ 323,95 € 189 60 min.
Cryolipolyse 1 zone Aanbieding
Aanbieding tot 30 april
€ 279 € 169 60 min.
Afspraak maken

Mag ik u adviseren?
Kies voor een "Meet & Treat" consultbehandeling!

Komt u voor de eerste keer? Een tijdje geen behandeling gehad? Of misschien vindt u het lastig een behandeling te kiezen? Tijdens de consultbehandeling gaan we samen kijken welke behandeling of kuur voor u het meest geschikt is en past bij uw huid en leefstijl.

De behandeling begint met een grondige huidanalyse, waarbij we de huid eerst goed reinigen. Vervolgens kijken we naar conditie van uw huid en bespreken we uiteraard uw wensen. Op basis hiervan wordt een product- en behandel advies opgesteld. Vervolgens wordt direct de behandeling uitgevoerd die voor u op dat moment het meest geschikt is. Denk aan bijvoorbeeld een bindweefselmassage, een ELT Huidverbetering behandeling, een microdermabrasie behandeling of een Dermalogica Huidbehandeling.

Ook als duo behandeling mogelijk!

Duur: 75 minuten | Kosten: € 79,-

Afspraak maken

Gerelateerde behandelingen

Kijk eens op de volgende pagina's voor meer informatie gerelateerd aan cryolipolyse.

Op effectieve, pijnloze wijze cellulite en vetophopingen aanpakken of uw lichaamshuid verstevigen met Lipo-bindweefselmassage van LPG Endermologie bij Blush